-->

Akne Ve Sivilce için En Etkili Kremler | Akne Tedavisi Merkezi

Akne İçin En Etkili Krem Konu Başlığımızla Hakkında Detaylı Bilgi Almak İstediğiniz Kremin Üstüne Tıklayınız



 Acnelyse Sivilce Kremi
Endikasyonları

Etkin Maddesi

Acnelyse krem sivilceleri soyarak iyileştirir. İçeriği nedeni ile cildinizdeki sivilceleri önce dışarı çıkarır. Daha sonra kurutarak ve soyarak geçirir. Acnelyse krem yaz mevsiminde kullanılmamalıdır. Cildi aşırı derecede soyduğu için yanında bir nemlendirici ile birlikte ve kış aylarında kullanılmalıdır.

-
Clindoxyl Jel Sivilce Kremi

Endikasyonları
Clindoxyl jel krem sivilcelerin kısa süre içinde kurumasını sağlar. Ayrıca deri altındaki çıkamayan sivilcelerin yüzeye çıkmadan iyileşmesini sağlar. Yüzünüze sürdüğünüzde kısa bir süre kızarıklık ve yanma hissedebilirsiniz. Bu yüzden güneş ışığı ile temas ettirmemelisiniz. Çok mecburi olmadıkça dışarı çıkmayın. Dışarı çıkacağınız zamanlarda güneş koruma faktörü olan krem sürerek cildinizi koruyabilirsiniz.

- Benzamycin Sivikce Kremi
Benzamycin krem sivilceleri kurutma özelliğine sahiptir. Kullandığınız süre içinde sivilcelerinizin yok olmasını sağlar. En az 3 ay süreyle kullanılması gerekir. Arada sırada çıkan sivilcelerinizin üzerine gece yatarken uygulayabilirsiniz.

- Azalderm Krem
Azalderm krem sivilcelerin oluşumuna etken olan etkilerini azaltarak, sivilcelerin ciltten uzaklaşmasını sağlar. Kullanımı sırasında güneş ile temas etmemeye dikkat etmelisiniz.

- Madecassol Krem
Madecassol krem sivilcelerin 3-6 ay arasında geçen zamanda giderilmesini sağlar. Yağlı bir krem gibi gözükse de uzun süre içinde sivilcelerinizin leke bırakmadan sönmesine ve bir daha çıkmamasına neden olur. Seneler boyu kullanımı uygun değildir. Tedaviniz bittiğinde kullanımı kesmeniz gerekir.

- Imex Krem
Tetrasiklin HCL Etkin Maddesi olan imex krem
Imex krem aynı zamanda fondöten özelliğine sahiptir. Cildinizdeki sivilcelerden kurtulmaya çalışırken aynı zamanda kapatıcı özelliğinden de faydalanabilirsiniz. Dışarı çıkarken dikkatli kullanılmasında fayda vardır. Az miktar ımex krem bütün cildinize yetecektir.


- Isotrexin Krem
Isotrexin krem cildinizdeki sivilcelerin üzerini soyar. Soyulma neticesinde sivilceleriniz kurumaya ve yok olmaya başlar. Soyucu özelliği olduğu için güneş altında kalınmamalıdır. Cildinizde kalıcı lekeler oluşturabilirsiniz. Son derece dikkatli kullanılması gerekilen bir krem türüdür.

- Nadixa Krem
Nadixa sivilce kremi kırmızı ve bir türlü cildinizi terk etmeyen sivilcelerle başa çıkabilen bir kremdir. Düzenli kullanıldığı takdirde sivilcelerinizi çok çabuk iyileştirir.

- Fucidin Krem
Fucidin krem sivilcelerinizin iltihaplı bölgelerine etki ederek içeriden destek sağlar. Fucidin krem kısa süre içinde sivilcelerin sönmesine neden olur. Sivilceler için kullanımı uygun bir kremdir.

- Eritretin Krem
Eritretin krem cildinizi soyarak sivilcelerle mücadele eden bir kremdir. Cilt üst tabakadan soyuldukça yeni deri ortaya çıkar. Sivilceler zaman içinde soyulur ve kaybolur. Sivilcelerinize yatmadan önce uygulamanız gerekir. Tedavi başarı ile sonuçlandığında kullanımını durdurabilirsiniz.

-Bionem Yüz Kremi
. Tamamen çiçek özlü Güzel kokulu cildin nem seviyesini düzeltici etkiye sahip bir krem. Cildin nem seviyesini koruduğunuz sürece sivilce oluşumunu engellemiş olurusunuz. Bu kremde bu etkiyi sağlıyor.

Google Konu Başlıkları
Akne İçin Kremler
Akne için etkili Kremler
En Etkili Akne Kremleri
Sivilce İçin Kremler

0 yorum: