-->

Roaccutane Kullananlara Özel Tavsiye ve Öneriler | Akne Tedavisi Merkezi

Roaccutane Kullananlara Özel Tavsiyeler


Roaccutane Tedavisi Görenler,Roaccutane Kullananlara Özel Tavsiyeler:

Roaccutane kullanımı sırasında kesinlikle güneşe çıkmamak gerekir. Bu sebeple tedavi sürecinin kış aylarına getirilmesi de size avantaj sağlayacaktır. Roaccutane kullanımı sırasında oluşan lekeler güneşin etkisiyle kalıcı hale gelebilir. Güneşe çıkmak zorundaysanız koruyucu güneş kremi kullanmanız şarttır

Dudaklarda aşırı kurumanın ;yaşanacağı bu süreçte,dudaklara nemlendirici uygulanması şarttır. Zaten normal şartlar altında da hemen kuruyan dudaklar roaccutane kullanımı ile birlikte yarılmaya başlayacaktır. Dudak problemlerini en aza indirmek için kurumalar yokken roaccutane ile birlikte dudak nemlendiricisine de başlamak gerekir.

Cildimiz, dudaklardan sonra kurumadan etkilenecek olan bölgedir. Cildimizin canlılığını yitirmemesi ve tedavi süresini mümkün olduğunca kabuklanma vb. yan etkiler olmadan atlatması için nemlendirici kullanmak şarttır.

Roaccutane kullanımına başlandıktan 1 ay sonra göz kuruluğu da başlar. Gözlerin kuruluktan etkilenmemesi için gözyaşı damlaları kullanmak şarttır. Ayrıca göz kuruluğunu artıran bilgisayar ve televizyon başında geçirilen süreler kısıtlanmalıdır.


İlacın içeriğindeki maddeler karaciğer fonksiyonlarını zorlar nitelikte oldukları için, tedavi sürecinde ve öncesinde gerekli tetkikler yapılmalıdır.

Roaccutane kullanan hastalar, tedaviye devam ettikleri süreçte ve tedavi bitiminden sonra geçen 1 ay içerisinde kan bağışı yapılmamalıdır.


Roaccutane Tedavisi ile ilgili önerileri Okudunuz,
Akne Tedavi Merkezi'ne devam etmek için ilgili bağlantıyı tıklayınız,Roaccutane Kullananlar Roaccutane Tedavisi ile ilgili bilgi edinmek için ilgili bağlantıya gidiniz

0 yorum: